Konsert

AKTUELLT vinter & vår 2018

 

MIDVINTERKONSERT

Var presentatör, fick starta med kulning och sjunga ett par låtar i Rättviks kyrka under Midvinterkonserten. Många underbara musikanter (Lohmann & Hagman, Bergmans, Åke Wänn & Per Gudmundsson, Rytmus, FMH trio, Hiroko Nishikawa. Gymnasieskolan Rytmus från Borlänge medverkar med både musiker och en stor kör), besjälade arrangörer och en fantastisk publik.

Konserter 2017

MATRIARKERNA … är ett projekt, en CD och LP som de fantastiska musikerna Sara Parkman och Samantha Olanders producerat. Jag har tillsammans med mina fantastiska medmatriarker Ellika Frisell, Susanne Rosenberg, Marie Selander och Lena Willemark haft äran att få delta. Under hösten 2017 har Sara&Samantha haft en releaseturné genom landet, bl.a. i Falun och på Södra Teatern i Stockholm.

Sara & Samantha & Hampus på besök i Äppelbo i samband med inspelning

BINGSJÖ

Sommarens Bingsjöstämma hade vallmusik som tema och jag hade äran att vara invigningstalare och lite senare på kvällen sjunga på Danielsgårdens ton. Stort!

Agnetas invigningstal Bingsjöstämman 5 juli 2017

 

 

Sjunger gärna för dig

Jag formar och ger konserter med visor, ballader, rop eller improvisation. Trallar gärna till dans – raska och svängiga västerdalspolskor, intima valser och studsiga schottisar.

Här kan du lyssna på ett par spår från min skiva Anaros

Vallslinga och En liten fågel

Polska efter Vifors Erik Larsson, Äppelbo