Om Agneta Stolpe

I byn Äppelbo i Västerdalarna är jag född och uppväxt, med Äppelbo gånglåt i ena örat och Vivaldi i det andra. I mitt barndomshem blandade folkmusik, schlagers, körsång, pop, jazz och klassisk musik på ett självklart sätt. Mina föräldrars öppenhet och lust att undersöka och lära har påverkat mig genom livet. Jag har provat olika yrken och vare sig jag jobbat som pedagog, ledare, logonom, sångerska eller regissör har jag alltid gillat utmaningar. Möten, samspel, nyanser och tajming har alltid fascinerat mig.

Jag bor fortfarande i Äppelbo, men är ofta på resande fot på olika uppdrag.

 

Som logonom hjälper jag dig att utveckla tal, röst, kroppsspråk, retorik, berättande, presentation och framträdande – eller att smörja upp kommunikationen på arbetsplatsen.

Som sångerska erbjuder jag sånglektioner och kurser, kular vid speciella tillfällen, ger konserter eller trallar till dans.

Som regissör ger jag regi för teaterscen, konsertscen och konferens.

Som utbildare formar jag något unikt till dig, din arbetsplats, din ledningsgrupp, ditt företag eller kompisgäng.

Referenser & CV

 

TIPS
Nästa gång du passerar Äppelbo på väg mot Malung eller Sälen, så stanna till. Besök hembygdsgården, ät gott på Äppelbo Värdshus, handla på second hand, upplev fäbodar eller känn in den trolska stämningen på Trollbröllopets spelplats vid Busjöns strand. Välkommen!

kvinna