I Äppelbo i Västerdalarna är jag född och uppväxt, med Äppelbo gånglåt i ena örat och Vivaldi i det andra. I mitt barndomshem blandades folkmusik, schlagers, körsång, pop, jazz och klassisk musik på ett självklart sätt och mina föräldrars lust att lära smittade av sig. Jag har alltid gillat utmaningar, verkat inom olika yrken som har flera utbildningar i bagaget.

Äppelbo är min bas och mitt hemma. Där har jag mitt kontor och där tar jag emot elever. Annars sker mötet med mina kunder på diverse ställen i landet. Jag kommer helst ut till dig som kund och arbetar i den miljö du finns och verkar i.

Att forma och leverera något unikt och utvecklande för dig, din arbetsplats, din ledningsgrupp, ditt företag eller kompisgäng är det som driver mig.

Jag har genom åren inte samlat på titlar, men väl kunskap och erfarenheter. Ändå måste jag medge att jag nu fått en titel jag är mäkta stolt över – mormor…

Referenser & CV

Foto: Lars Pehrson