Regissör

TEATERSCENEN

Efter 21 år som regissör för bygdespelet Trollbröllopet lämnar jag nu 2017 över till Caroline och Zara. Att möta 50-tal amatörskådespelare, både barn och vuxna, och en publik på ca 2 500 personer per år har varit fantastiskt och ofantligt lärorikt. Lämåsens naturscen i Äppelbo har varit den vackraste av arbetsplatser. 2017 spelas Trollbröllopet vi 11-12-13 augusti. Välkommen!

Som regissör har min roll varit att ge aktören trygghet och mod att ta ut svängarna, plocka från sina erfarenheter,  pröva nya vägar och testa sina förmågor.

KONSERTSCENEN

Med egen erfarenhet som sångerska, presentatör och arrangör är jag gärna bollplank och stöd för att få till bra program, härliga scenframträdanden och en stämning där både artist och publik trivs.

KONFERENSEN

Är du konferensmoderator hjälper jag dig att skapas trygghet på scen och i salong, bli tydlig med budskapet,  använda scen och rum på bästa sätt,  få till ett samspel med lyssnare och medverkande, knyta ihop och ta vara på ”mellanrummen”.

Engagera mig gärna som moderator eller konferencier. Jag bjuder gärna på det lilla extra som kulning, en passande sång, en god historia eller en kul övning med lyssnarna.

Regissor